Katselukerrat viime kuussa

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ekat chilit maisteltu.

Vielä ei punaisia chilejä kasvihuoneessa näy, mutta juhannuksen kunniaksi otin Aji Cristallia "keltaisena" mukaan ruoan valmistukseen. Oli mukavasti ilmaantunut tulisuutta jo keltaisessa vaiheessakin. Grilliherkun ohje alla.

Tarvittavat ainekset:
- Grilliherkkusieniä rasia
- Pekonia paketti tai kaksi(pekonia ei ole koskaan liikaa)
- Homejuustoa paketti.
- Chiliä pari kappaletta.

Sitten vaan kannat pois herkkusienistä. Kuoppaan pohjalle pari palaa chiliä(uskalluksen, chilin tulisuuden ja oman maun mukaan). Täytetään loppu kuopasta homejuustolla. Sitten vielä pekonisiivu kietaistaan herkkusienen ympärille, siis ei tarvi laittaa kuopan päälle vaan käy ihan sieniosan ympärillekkin. Sitten vaan grillin yläritilälle kypsymään muun grillailun ajaksi.

Valmiin ruuan maku hipoo jo täydellisyyttä, etenkin jos siihen saa vielä hyvää lihaa ja juomaa kyytipojaksi. Tietysti kun lempiruokani on ruoka, niin nirsompi tapaus saattaa olla erimieltä.

3 kommenttia:

  1. Wuhuu, meillä on yksi "iso" Aji Cristal eli siis ehkä viisisenttinen. Vielä ihan vihreä. Odotellaan siis, että punastuu, niin sitten on virallisesti kypsä?

    Satu T

    VastaaPoista
  2. Jos ei malta odotella, niin vihreenäkin niitä voi syödä. Punertuminen saattaa kestää pitkäänkin. Miulla alkaa vasta ekat punertamaan nyt. Oon siis maistellut vihreenä noita ajeja... :)

    VastaaPoista
  3. Okei, no katsomme, miten tilanne kehittyy :-)

    Satu T

    VastaaPoista